شیوه نامه نحوه گزارش و تفسیر واریانت های یافت شده در NGS برای بیماری های مندلی توصیه شده از سوی ACMG

در این شیوه نامه توصیه شده است که در گزارش مربوط به یافته های بررسی تعیین توالی در بیماری های تک ژنی با الگوی انتقال مندلی از استاندارد خاص نام گذاری در ۵ گروه به شکل زیر استفاده شود:

  1. بیماری زا: “pathogenic”
  2. احتمالا بیماری زا: “likely pathogenic”
  3. اهمیت نامشخص: “uncertain significance”
  4. احتمالا خوش خیم: “likely benign”
  5. خوش خیم: “benign”

علاوه بر این توصیه می شود تا از مبانی داده های جمعیتی، ابزارهای بیوانفورماتیک، تفسیرهای بالینی، و سایر ابزارهای مناسب در بهبود کیفیت آنالیز داده ها استفاده شود. ضمنا توصیه میشود تا ضوابط نظارتی بررسی های آزمایشگاهی به صورت اختصاصی برای بررسی داده های ژنومیک مورد بازبینی قرار گیرد و نتایج تنها توسط متخصص ژنتیک مورد تایید مراجع نظارتی تفسیر و گزارش شود.

برای رویت و دانلود فایل اینجا را کلیک کنید:

سایت ACMG

 

ویدئو

کرونا ویروس

لزوم نگاه هوشمندانه تر به شیوع بیماری کووید ۱۹: مصاحبه دوم با دکتر Ioannidis استاد دانشگاه استنفورد

در یک مطالعه که توسط محققان دانشگاه استنفورد در امریکا از طریق انجام تست آنتی بادی بر علیهSARS-CoV- 2 در بعد جمعیتی در شهر سانتا کلارا انجام شده تخمین شیوع نشان دهنده آن است که بین ۴۸۰۰۰ تا ۸۱۰۰۰ نفر در این به این ویروس آلوده شده اند ، این تخمین ۵۰-۸۵ برابر بیشتر از تعداد موارد تایید شده توسط آزمایش می باشد و در واقع عفونت بسیار گسترده تر از تعداد موارد تایید شده است و لذا مرگ و میر بسیار کمتر از آن که تاکنون اعلام شده می باشد و نزدیک به میزان مرگ و میر آنفولانزا خواهد بود. آنها نتیجه گرفتند که این تخمین می تواند مورد استفاده قرار گیرد تا از آن برای کالیبراسیون پیش بینی های همه گیر و مرگ و میر و سیاست‌های بازگشایی استفاده کرد. نتایج این مطالعه به صورت پرینت منتشر شده و هنوز تحت داوری مستقل قرار نگرفته است […]

آموزش عملی

یافته های postmortem در بیماران کووید-۱۹

از کانال Peak Prosperity از دقیقه ۳ تا ۲۷ مربوط به این موضوع است. سایر قسمت های ویدئو به جوانب دیگر از جمله مسایل اقتصادی می پردازد.