چرا درمان ها باید فرد محور باشند؟

Captureدر پزشکی استاندارد فعلی در بسیاری از موارد درمان ها بر پایه آزمون و خطا می باشد. به شکلی که برای مثال برای هر بیماری تعدادی دارو شناخته شده است و پزشکان بر اساس دستورالعمل های موجود یکی از آن ها را برای بیمار انتخاب می کنند. اگر داروی نخست منجر به درمان نشد داروی بعدی را امتحان می کنند و الی آخر. در یک گزارش معتبر نشان داده شده است که بیش از ۷۵% سرطان ها نهایتا به درمان های یکسان نگر موجود پاسخ نمی دهند. این آمار در بیماری های مفصلی ۵۰% در بیماری آلزایمر ۷۰% در پوکی استخوان ۵۲% در میگرن ۴۸% و در دیابت ۴۳% است. علاوه بر این ها میزان عدم موفقیت درمان های معمول در آسم ۴۰% در افسردگی ۳۸% و…. می باشد. این موضوع ضرورت رویکرد فرد محور براساس ویژگی های شخصی، ژنتیکی، فیزیولوژیک و شیوه زندگی و متغیرهای اختصاصی برای هر فرد را بیش از پیش روشن می کند. تصویر زیر مثال تجویز یک داروی جایگزین آنزیم می باشد که بسته به وضعیت ژنتیکی فرد میزان تجویز آن متفاوت خواهد بود.

Capture

 

 

 

ویدئو

کرونا ویروس

لزوم نگاه هوشمندانه تر به شیوع بیماری کووید ۱۹: مصاحبه دوم با دکتر Ioannidis استاد دانشگاه استنفورد

در یک مطالعه که توسط محققان دانشگاه استنفورد در امریکا از طریق انجام تست آنتی بادی بر علیهSARS-CoV- 2 در بعد جمعیتی در شهر سانتا کلارا انجام شده تخمین شیوع نشان دهنده آن است که بین ۴۸۰۰۰ تا ۸۱۰۰۰ نفر در این به این ویروس آلوده شده اند ، این تخمین ۵۰-۸۵ برابر بیشتر از تعداد موارد تایید شده توسط آزمایش می باشد و در واقع عفونت بسیار گسترده تر از تعداد موارد تایید شده است و لذا مرگ و میر بسیار کمتر از آن که تاکنون اعلام شده می باشد و نزدیک به میزان مرگ و میر آنفولانزا خواهد بود. آنها نتیجه گرفتند که این تخمین می تواند مورد استفاده قرار گیرد تا از آن برای کالیبراسیون پیش بینی های همه گیر و مرگ و میر و سیاست‌های بازگشایی استفاده کرد. نتایج این مطالعه به صورت پرینت منتشر شده و هنوز تحت داوری مستقل قرار نگرفته است […]

آموزش عملی

یافته های postmortem در بیماران کووید-۱۹

از کانال Peak Prosperity از دقیقه ۳ تا ۲۷ مربوط به این موضوع است. سایر قسمت های ویدئو به جوانب دیگر از جمله مسایل اقتصادی می پردازد.