ژن های دخیل در شکل ظاهری انسان شناسائی شدند

این یافته ها کاربرد پزشکی قانونی و تشخیص هویت دارد.

دانشمندان ژن هایی که تعیین کننده شکل بینی و چتمه هستند را شناسائی کردند. این ژن ها شامل چهار ژن DCHS2، RUNX2، GLI3 و PAX1 هستند که در شکل گیری ظاهر بینی از جمله باریک بودن یا پهن بودن  شکل چانه و به طور کلی ساختار اصلی چهره انسان نقش عمده دارند.  محققان ویژگی های چهره و DNA را در بیش از ۶۰۰۰ نفر بررسی کردند و به این نتایج قابل توجه دست پیدا کردند. کاربرد بالقوه فوری برای این یافته ها در عرصه جرم شناسی و پزشکی قانونیست.

faceبرای مثال در آینده این امکان وجود خواهد داشت که با بررسی DNA در صحنه جرم می توان چهره فرد مجرم را ترسیم و شناسایی نمود. کاربرد دیگر احتمالی (هر چند نا محتمل و دور از دسترس)  که ملاحظات اخلاقی را نیز بر انگیخته است طراحی چهره افراد و جنین در نسل بعد خواهد بود.

 

دسترسی به اصل مقاله به صورت رایگان در مجله Nature Communications 

 

ویدئو

کرونا ویروس

لزوم نگاه هوشمندانه تر به شیوع بیماری کووید ۱۹: مصاحبه دوم با دکتر Ioannidis استاد دانشگاه استنفورد

در یک مطالعه که توسط محققان دانشگاه استنفورد در امریکا از طریق انجام تست آنتی بادی بر علیهSARS-CoV- 2 در بعد جمعیتی در شهر سانتا کلارا انجام شده تخمین شیوع نشان دهنده آن است که بین ۴۸۰۰۰ تا ۸۱۰۰۰ نفر در این به این ویروس آلوده شده اند ، این تخمین ۵۰-۸۵ برابر بیشتر از تعداد موارد تایید شده توسط آزمایش می باشد و در واقع عفونت بسیار گسترده تر از تعداد موارد تایید شده است و لذا مرگ و میر بسیار کمتر از آن که تاکنون اعلام شده می باشد و نزدیک به میزان مرگ و میر آنفولانزا خواهد بود. آنها نتیجه گرفتند که این تخمین می تواند مورد استفاده قرار گیرد تا از آن برای کالیبراسیون پیش بینی های همه گیر و مرگ و میر و سیاست‌های بازگشایی استفاده کرد. نتایج این مطالعه به صورت پرینت منتشر شده و هنوز تحت داوری مستقل قرار نگرفته است […]

آموزش عملی

یافته های postmortem در بیماران کووید-۱۹

از کانال Peak Prosperity از دقیقه ۳ تا ۲۷ مربوط به این موضوع است. سایر قسمت های ویدئو به جوانب دیگر از جمله مسایل اقتصادی می پردازد.