تردید در مورد موفقیت روش های لقاح مصنوعی سه والدی

این شیوه کمک باروری که به منظور پیشگیری از انتقال بیماری های میتوکندریایی از مادر به فرزند طراحی شده ممکن است بر خلاف امید های اولیه موثر نباشد.

در شیوه لقاح مصنوعی سه والدی که برای پیشگیری از انتقال بیماری های میتوکوندریایی استفاده می شود محتوای ژنتیکی هسته از مادر وپدر استفاده می شود. اما به دلیل آن که بیماری های میتوکوندریایی از مادر به همه فرزندان مبتلا می شوند بجای استفاده از میتوکوندری مادری که ژنتیک میتوکوندری وی معیوب است از میتوکوندری فرد سوم استفاده می شود و به همین دلیل به آن لقاح مصنوعی سه والدی می گویند. .

اما در بررسی های اخیر نشان داده شده از آنجا که نمی توان همه ژنوم میتوکوندریایی معیوب را حذف کرد همان مقدار اندک باقی مانده با روش ترجیحی منتقل و یا تکثیر پیدا میکند و نهایتا کنترل سلول را در دست می گیرد و  خطر بروز علایم در نسل بعد همچنان وجود دارد. این یافته مانع بزرگی در  راه استفاده از این شیوه های بالقوه درمانی خواهد بود.

به طریق آنلاین منتشر شده است.  Cell Stem Cellاین مطلب  امروز در مجله  . 

 

ویدئو

کرونا ویروس

لزوم نگاه هوشمندانه تر به شیوع بیماری کووید ۱۹: مصاحبه دوم با دکتر Ioannidis استاد دانشگاه استنفورد

در یک مطالعه که توسط محققان دانشگاه استنفورد در امریکا از طریق انجام تست آنتی بادی بر علیهSARS-CoV- 2 در بعد جمعیتی در شهر سانتا کلارا انجام شده تخمین شیوع نشان دهنده آن است که بین ۴۸۰۰۰ تا ۸۱۰۰۰ نفر در این به این ویروس آلوده شده اند ، این تخمین ۵۰-۸۵ برابر بیشتر از تعداد موارد تایید شده توسط آزمایش می باشد و در واقع عفونت بسیار گسترده تر از تعداد موارد تایید شده است و لذا مرگ و میر بسیار کمتر از آن که تاکنون اعلام شده می باشد و نزدیک به میزان مرگ و میر آنفولانزا خواهد بود. آنها نتیجه گرفتند که این تخمین می تواند مورد استفاده قرار گیرد تا از آن برای کالیبراسیون پیش بینی های همه گیر و مرگ و میر و سیاست‌های بازگشایی استفاده کرد. نتایج این مطالعه به صورت پرینت منتشر شده و هنوز تحت داوری مستقل قرار نگرفته است […]

آموزش عملی

یافته های postmortem در بیماران کووید-۱۹

از کانال Peak Prosperity از دقیقه ۳ تا ۲۷ مربوط به این موضوع است. سایر قسمت های ویدئو به جوانب دیگر از جمله مسایل اقتصادی می پردازد.