شناسایی یک درمان بالقوه برای بیماری‌های تلومر از طریق فعال سازی مجدد تلومراز در سلول های بنیادی

اختلالاتی که فعالیت‌های تلومراز را کاهش می دهند منجر به جلوگیری از تکثیر سلول‌های بنیادی گردیده و در نتیجه طیفی از بیماری‌های غیرقابل درمان از قبیل دیسکراتوز مادرزادی و فیبروز ریوی تولید می کنند. آنزیم تلومراز در عملکرد صحیح مناطق تلومری در کروموزوم ها نقش اساسی دارد. اختلالات آن بعلاوه می تواند منجر به طیف وسیعی از بیماری‌ها و نیز تاثیر در فرایند پیری در سلول ها و نیز گسترش یا مهار سرطان ها می گردد.

در این مقاله محققان از طریق غربالگری انبوه مولکولی موفق به شناسایی مهار کننده های PAPD5 گردیده که می توان از طریق آن فعالیت های تلومراز در سلول های بنیادی را مجدداً برقرار نمود. محققان در این مطالعه گزارش نموده اند که این عملکرد در داخل بدن در محیط آزمایشگاه و نیز محیط کشت های سلول های بنیادی مشاهده گردیده است.

لینک متن کامل مقاله

https://bit.ly/2S0tb88

ویدئو

کرونا ویروس

لزوم نگاه هوشمندانه تر به شیوع بیماری کووید ۱۹: مصاحبه دوم با دکتر Ioannidis استاد دانشگاه استنفورد

در یک مطالعه که توسط محققان دانشگاه استنفورد در امریکا از طریق انجام تست آنتی بادی بر علیهSARS-CoV- 2 در بعد جمعیتی در شهر سانتا کلارا انجام شده تخمین شیوع نشان دهنده آن است که بین ۴۸۰۰۰ تا ۸۱۰۰۰ نفر در این به این ویروس آلوده شده اند ، این تخمین ۵۰-۸۵ برابر بیشتر از تعداد موارد تایید شده توسط آزمایش می باشد و در واقع عفونت بسیار گسترده تر از تعداد موارد تایید شده است و لذا مرگ و میر بسیار کمتر از آن که تاکنون اعلام شده می باشد و نزدیک به میزان مرگ و میر آنفولانزا خواهد بود. آنها نتیجه گرفتند که این تخمین می تواند مورد استفاده قرار گیرد تا از آن برای کالیبراسیون پیش بینی های همه گیر و مرگ و میر و سیاست‌های بازگشایی استفاده کرد. نتایج این مطالعه به صورت پرینت منتشر شده و هنوز تحت داوری مستقل قرار نگرفته است […]

آموزش عملی

یافته های postmortem در بیماران کووید-۱۹

از کانال Peak Prosperity از دقیقه ۳ تا ۲۷ مربوط به این موضوع است. سایر قسمت های ویدئو به جوانب دیگر از جمله مسایل اقتصادی می پردازد.